Plattsättning

plattsättning för varje rum

Plattsättning kombinerar estetik och funktion för att skapa vackra och hållbara ytor i ditt hem. Genom noggrant val av kakel och professionell installation kan du förvandla vilket rum som helst till ett elegant och praktiskt utrymme.

 

Plattsättning handlar inte bara om att täcka ytor – det är en nyckel till att förbättra både utseende och funktionalitet i ditt hem. Oavsett om det gäller köket, badrummet eller utomhusområden, erbjuder kakel en hållbar och lättskött lösning som kan anpassas till alla stilar och behov.

 

Oavsett om du planerar att renovera ett badrum, installera ett nytt köksstänkskydd eller skapa en elegant uteplats, kan plattsättning erbjuda en hållbar, funktionell och estetiskt tilltalande lösning

Bra att veta om

plattsättning

Att ha en god förståelse för byggnationen är början på ett lyckat projekt. Vi hjälper dig!

Materialval

Kakel finns i en mängd olika material. Varje material har sina unika egenskaper och fördelar. Keramik och porslin är populära val för sina hållbarhet och vattenbeständighet, medan glas och natursten kan ge en lyxig och unik touch.

installation

Professionell installation är avgörande för att säkerställa ett perfekt resultat. En erfaren plattsättare ser till att ytan är jämn, plattorna är korrekt placerade och fogarna är snyggt utförda. Detta minskar risken för framtida problem som sprickor eller lösa plattor.

design och mönster

Med otaliga designalternativ kan du skapa unika mönster och layouter som reflekterar din personliga stil. Från klassiska subway-plattor till intrikata mosaikmönster, möjligheterna är oändliga.


ROT-avdrag

Hur funkar ROT-avdraget?
Ger arbetet rätt till ROT-avdrag?
Genom att trycka på ikonen ovan kan du läsa mer om vad som gäller.
Är du redo att påbörja ditt projekt?

Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för att uppfylla dina behov och visioner, 

från planering till färdigställande.