Nyproduktion och Renovering

Vi skapar hem för en modern livsstil

Oavsett om du avser att renovera ett äldre hus eller bygga nytt är det många saker du behöver ta ställning till. På EdGyr har vi kunniga och intresserade medarbetare som gärna ger dig vägledning och ser till att skapa ett trevligt och bekvämt boende.

 

Bygger man nytt finns det i princip obegränsade möjligheter att bygga ett hem för den moderna familjens önskemål och behov. Väljer du i stället att renovera ett äldre hus ligger fokus ofta på att hitta en balans mellan dagens funktionella krav och att bevara husets gamla karaktär.

Vi hjälper dig

Att ha en god förståelse för ditt projekt är början på ett lyckat resultat. Här nedan är några tips från oss.

Bygglov och regler

Innan du påbörjar din byggnation måste du ha koll på om din byggnation kräver bygglov. Tänk på att vara ute i god tid. Att få bygglov kan vara en tidskrävande process. Ta kontakt med kommunens bygglovshandläggare och/eller söka relevant information här nedan.

Planera din byggnation

Ska du renovera ditt hus eller bygga nytt? Oavsett vilket krävs det en genomtänkt plan som tar hänsyn till planlösning, material och det estetiska men också till budget och tidsåtgång. Behöver du fördjupade kunskaper eller vägledning då hjälper vi dig.

ROT-avdrag?

Ger arbetet rätt till ROT-avdrag och hur fungerar det? På skatteverket kan du läsa mer om vad som gäller.

Är du redo att påbörja ditt projekt?

EdGyr är ett av de större byggföretagen i Rättvik med ca 40 anställda inom flera olika kompetensområden. Oavsett storlek på projekt är vi redo att förverkliga dina planer.